Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @beta_b Beciu, czy Twoje wiersze mieszkają w szufladzie? Wybuduję dla nich pałac ze wzruszeń i podziwu, potrzebuję takich cudek, jak powietrza, a tu lipa, nie ma i nie ma, tęsknota umiera, poezja ubiera się w co popadnie i udaje szykowną modelkę, Wiem, że gusta nie podlegają dyskusji, ale na litość...Wszystko można wmówić, przeinaczyć, poplątać i co z tego? Kołtun wychodzi :/ Ech...
    • @Jacek_Suchowicz @Alicja_Wysocka   Za bardzo świat mój serio traktuję: za mało luzu, za dużo troski. Gdyby mu nadać więcej dystansu... to byłby prostrzy.   Być może wtedy znajdzie się miejsce na lekkie harce, fikuśne zwroty. Zabawą, słowem wypełnię wszechświat i będzie prostrzy.        
    • Tak łatwo mówić o miłości bo czym są słowa jeśli odlecą z czasem lub w sercu pamiętane łatwo jest pisać o miłości jak z tobą zostanę wiersz zadedykuję tobie moja muzo majowa Tak trudno jest śnić o tobie gdy pusta alkowa zimne noce po rozstaniu często nieprzespane niełatwo jest marzyć o szczęściu nad ranem jak się budzi spragniona dobrych myśli głowa Nic nie jest proste gdy wszystko się gmatwa bo najtrudniej miłość wyrazić nie słowami nie rzeźbą i obrazem bo ars amandi niełatwa Miłość okazać nie tylko kwiatów bukietami by nadzieja która przypłynie kiedyś jak tratwa ocaliła moją duszę od zapomnienia tsunami
    • @Jacek_Suchowicz Jacek za becią, a ja za Jackiem, oj przydał by się ktoś na przyczepkę :P
    • @Nata_Kruk @KlipDzięki za polubienie. Pozdrawiam.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...