aluna Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 w slamsach brodzę z ręką na czole, za oknem wiatr zamiata srebrne konfetti. przytulam do piersi pióro chcę brnąć dalej,dalej w poszukiwaniu dobrej na pewno jedynej. nie wymarzę myszką zakamarków gdzie się ukryła. nikomu nie wolno dotykać czułej struny westchnień. boję się nawet przemilczeć twoje imię.
kasiaballou Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Ciekawy - dobra pointa. pozdrawiam :) kasia
aluna Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Droga kasieńko za ciekawy i pointe! Uściski!
Franka Zet Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Popieram Kasię, ciekawy, końcóweczka dobra i to Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ta struna delikatna. Coś osobistego jest w tym wierszu. Ja też czule..;)
zak stanisława Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 nikomu jej dotknąć czuła struna westchnień czy to dobrze zbudowane zdanie, bo jakoś nietenteges, ale co tam, ja tylko sztukuję :P cmoook
bestia be Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 /nikt nie może dotknąć /,tak widze ten wers reszta jest fajna i ciekawa i poezyjna pozdrawiam bestia
aluna Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za przeczytanie i komentarz...a jakże ...osobistego! Uściski!
aluna Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Droga Stanisławo za wzgląd ! może: nikomu jej dotykać? Ściskam!
aluna Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Droga bestio za fajna i ciekawa! Propozycję zmiany napisałam powyżej. Pozdrowionka!
teresa943 Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 nie wymarzę myszką zakamarków gdzie się ukryła.nikomu nie wolno dotknąć czułej struny westchnień. boję się nawet przemilczeć twoje imię. a może tak jak wytluściłam? bardzo subtelny klimat wiersza pozdrowki :)))
aluna Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak dobrze że jesteś droga tereso!!!dziękuję za rozwiązanie problemu...! I za subtelny...! Uściski!
Judyt Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 no tak i tutaj też się skusiłam nabazgrolić, otóż: zawarła Autorka zdaje sie pewne poszukiwanie i też rozpatruje być może ' jak', chociaż stara się nadać tożsamość tego co już trwa kilka lat- jakiś czas...itd.; jest tutaj melancholia, sentyment, może w słowie - znajdzie odpowiedź(myśli); poruszające westchnienie wiaterkiem sytacyjnie otula rozpoznanie;a puenta może( lepiej nie wiedzieć? bo strach zatrzymuje) a jednak tyle o ile szumi; płoniaście aluno, J.
aluna Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Judytko za wnikliwą ocenę Melancholia i sentyment doskonale odczytany !Jak zawsze! Ściskam!
Judyt Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Judytko za wnikliwą ocenę Melancholia i sentyment doskonale odczytany !Jak zawsze! Ściskam! Teres dobrze skrobnęła; nie lubię oceniać, powiedziała ojojo(...)wzajem
zak stanisława Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cmook
Rekomendowane odpowiedzi