Mała_Zielona Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 boli mnie i tchu brakło od krzyku to nic wykrzyczę jeszcze nie raz ten ból niewiary spalonych mostów i zniszczonych szans by od nowa dzierać swój los przetykany łzami nadziei bo przecież miłość nie umiera
piotrbierzynski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie umiera podobno!?! Co oznacza"dzierać swój los"??? pozdr. piotr
Anastazja.P Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "to mnie nie powala, nie jestem beksalala".....umartwiająco-oczywisty tekst - moim zdaniem Pozdrawiam Ana.
Mała_Zielona Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podobno.... co do dziergania... oczko po oczku powstaje na drutach wzór jakowyś...
Mała_Zielona Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo to nie od i nie dla "beksalali" oczywiście, że oczywisty umartwiający? niee - raczej ujmujący w kształt słów pewną gamę uczuć, jaka czasem pojawia się w granym akurat utworze życia osobistego pozdrawiam również [sub]Tekst był edytowany przez Mała Zielona dnia 14-07-2004 14:44.[/sub]
Anastazja.P Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "boli mnie i tchu brakło od krzyku to nic wykrzycze jeszcze nie raz ten ból niewiary" to umartwianie...a że wyciągnięte z gamy uczuć, to fakt :))
Mała_Zielona Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a może walka o SWOJE? ;-)) a kiedy ktoś WALCZY o wiarę w cokolwiek to nie umartwia się bo nie ma na to czasu bardzo serdecznie pozdrawiam :-) i dzięki za dialog
Anastazja.P Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. stąd też "umartwiająco-oczywisty" Pozdrawiam Ana.
Rekomendowane odpowiedzi