Franka Zet Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Daj mi wnętrze dłoni ono zbiera smaki świata w kubeczkach wzgórz nad liniami życia i miłości stoją słońca kruchych rozpogodzeń tam gdzie ty i krajobraz wzruszeń do ciepłego gniazda wprowadź zachowaj (Amen - hi, hi)
adam_bubak Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miniaturowo rozwzdychani ostatnio jesteśmy... ;) może będzie cykl? Jak poprzednio - proste a zapada. Pozdrawiam Adam (coś nie rozgadany jeszcze, ale mu przejdzie:)
Franka Zet Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Dzięki, Adam. Podpisałam się już pod Twoim wierszem, dobry jest :)
teresa943 Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 bardzo ładnie Franiu, powzdychałam sobie... tylko... może by tak trochę mniej "w"? (aż 3 w miniaturce) serdecznie pozdrawiam:))
Franka Zet Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Krysiu droga, dzięki, że zajrzałaś. Masz rację - za dużo "w". Pogłówkuję, Buzi posyła ;)
teresa943 Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 wiesz, tak mi teraz wpadło do głowy...a może tak?do ciepłego gniazda wprowadź i zachowaj jeszcze jedno "w" wyciapałam... sorki za natręctwo :)
bestia be Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 fajny bardzo wiersz jednak nie podobaja mi sie te dwie długi strofy, mozna je zapisac krócej i czytać się będzie lepiej znaczy płynniej pozdrawiam bestia
Franka Zet Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Judyt, liczyłam na wzruszenie, ach wzięło Cię razem ze mną. Dziekuję za dobre towqrzystwo Bestio - zaraz trochę skrócę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aaa, dziękuję - takoż uczynię. Jeszcze bym coś z tym majem zrobiła, bo on taki oczywisty, zbyt..:)))
Judyt Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 To ja dziękuję za miłe dla oka czytanie, ah..-i mamy wzruszenie(: to tak po cichu tu się przyczłapałam, żeby nie zburzyć(gniazdo) płoniaście
Franka Zet Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Dzięki, Judyt; co myślisz o zmianach ? Mocno się przeistoczył - i to na końcu "zachowaj" zabrzmialo mi modlitewnie, litanią... Może tak ma być ? Pozdrawiam serdecznie :)))
Judyt Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo dobra całość,już Teres podpowiedziała tam foremnie, że te 'w' 'i' 'i'..itd. , jest dobrze;Amen, wzajemnie
Bernadetta1 Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 faktycznie Franiu zgrałysmy sie tematycznie:):)fajny wiersz:)usciski:)
Franka Zet Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Pancolku, ach, czemu zawdzięczam ? Dziękuję za miłe odwiedziny, zapraszam zawsze ;)
Rekomendowane odpowiedzi