Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Biseksualizm to nic innego jak cielesna i umysłowa i duchowa wolność przed kobietami i jest on wynikiem zranienia mężczyzn przez kobiety, natomiast: homoseksualizm to mężczyzna wychowany przez kobietę - matkę - bez ojca, transseksualizm to brak akceptacji wobec własnej tożsamości - to kobieta i mężczyzna i kobieta - zakompleksieni i najprawdopodobniej nie mieli dzieciństwa i młodości i rodzeństwa - miłości ze strony monoteistycznych rodziców, dodam: biseksualizm, homoseksualizm i transseksualizm są stare jak świat - istnieją już od samej starożytności.   Łukasz Jasiński 
    • @StarzecJeśli udało się bez pieniędzy,to gratulacje, bo przeważnie nie wystarczy gest i słowo...   Bez pokrycia   przez call-girl Tomek tuż przed Osiekiem wprost obrzucony był wyzwisk stekiem chociaż ręcznej chciał roboty dla niej marny polski złoty więc bez pokrycia zapłacił czekiem   Pozdrowionka.
    • @RomaNie jestem pewny czy to Twoje "Słoneczko" sprosta takim wymaganiom. Kiedyś skrobnąłem wierszyk "Nie oślepiaj mnie". A zaczyna się tak:   skąd w tobie co dzień słońc budzi się tyle jak w najpiękniejszej z dziewiczych galaktyk nie przyprószona wciąż kosmicznym pyłem mój świat rozjaśniasz zszarzały wyblakły   Pozdrawiam niedzielnie.
    • @MIROSŁAW C.   Jasne i tak też można, a niby dlaczego - nie?   Łukasz Jasiński 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witaj - miło że ta widzisz - dziękuje -                                                                  Pzdr. Witam - dokładnie tak jak napisałaś - dziękuje za czytanie -                                                                                    Pzdr.słonecznie. @Bcmil - dzięki - 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...