Burt Mu Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 nieubłaganie wszyscy przemijamy w pośpiechu byle do przodu przez życie się przedzieramy bez uprzejmego spojrzenia próby wychwycenia iskry w oku drugiego człowieka otępieni się mijamy podążamy z kimś pod rękę w sercu sami-to nie ważne posiadaniem opętani I ja samotny w ludzi tłumie wcale nie czulsi niż skostniałe mumie
aluna Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Takie dojrzałe ,warte zatrzymania się na dłużej! Pozdrawiam! Jeszcze wpadnę.
aluna Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takie moje , wiersz Twój i zrobisz co zechcesz! Pozdrawiam !Powodzenia
Burt Mu Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takie moje , wiersz Twój i zrobisz co zechcesz! Pozdrawiam !Powodzenia Dziękuję serdecznie, za bardzo konstruktywny komentarz. Sporo z niego wyniosłem. Chodzi o to, że gdy piszę na żywo nie uważam tak bardzo na słowa, a gdy to robię to się trochę blokuję. Ale nie zaszkodzi zawsze potem go poprzerabiać ;) Wzajemnie powodzenia i pozdrowienia!
aluna Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Drogi Burt Mu ...a poezja to... słowa a w nich treść i sens!(popraw orta-bije po oczach) Pozdrowionka!
Burt Mu Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zrobione! (za orte mi wstyd, nie zauwarzyłem)!
Rekomendowane odpowiedzi