Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @violetta   Nieprawda, a otyłość jako choroba cywilizacyjna dotyczy blisko dziesięć milionów Polaków - aktualnie nie mam aktywności seksualnej i to nie moja wina - to wina czarnej mafii i wścibskich dewotek - takich jak pani, otóż to:   - wiek: 44 lata, - wzrost: 176 cm, - waga: 73 kg,   a charakterystyczne dla okresu starzenia są następujące oznaki: utrata tkanki tłuszczowej, brak uzębienia, amnezja, hipokryzja, niewiarygodna agresja, nachalność i zazdrość, przede wszystkim: życie cudzym życiem i decydowanie o cudzym życiu.   Łukasz Jasiński 
    • @Alicja_Wysocka Witam, lepiej chyba nie będzie, bo to twórczość ze starego komputera. Jestem już nieco archiwalny, a że mnie kiedyś uczucia poniosły więc to jest tego efekt. Próbowałem kiedyś na innych forach ( Precyl; m.p.pl; Forum poetyckie) ale już ich nie ma, dlatego chcąc zostawić jakiś ślad po sobie postanowiłem spróbować na Waszym Forum. To jest zbiór a może owoce niespełnionej miłości, kiedy potrafiłem napisać w ciągu dnia nawet kilka wierszy pchany weną....  Dziękuję za wszelki uwagi i zapraszam do dalszej lektury. Serdecznie i ciepło pozdrawiam :) @Aleksandra1991 Dziękuję bardzo ale to jest moja twórczość sprzed lat.... wena minęła, dlatego przelewam swoje uczucia zawarte w wierszach, kiedy rym sam cisnął mi się na usta dlatego jest taki a nie inny i proszę wybaczyć... niespełniona miłość... nic już w życiu nie zmienię. Cieszę się że zostałem zauważony, dziękuję dobre rady i pozdrawiam :) 
    • @szaraklara  popieram komentarz niżej. Nie staraj się pisać na siłę i czymś czego nie przeżyłaś. Zbyt sztuczne, pisz co czujesz.
    • @Mariusz57  powiem tak , zbyt proste , fajnie rymujesz , masz wyczucie, ale zbyt sztywno, prosto. Postaraj się płynąć jak piszesz , nie pisz na siłę. Kiedyś też to robiłam , to ogromny błąd. Najpiękniejsza poezja wypływa z serca.....
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...