Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Sylwester_Lasota Fajne i coś mi przy okazji przypomniałeś, bo też chyba powinieneś                                     pamiętać tę książeczkę :)) Można powiedzieć same wiekopomne                                                                                                                  dzie'a, oczywiście do śmiechu.                                                                                                                                                    

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Sylwester_Lasota Tak to jest, kiedy umysł jest spolaryzowany na specjalizacji w dziedzinie. Bo w sumie - kto weźmie całą miłość? Lepiej zakutym łbem zwiedzać zakątki tego, co wydaje się uniwersalne i właśnie jedyną prawdą.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Tęsknisz, delektowania się, poruszasz   Tu też jest o tym właśnie. Pozdrawiam, dziękuję :-)  
    • @Bożena De-Tre Ach, już rozumiem. Popełniłem litrówkę. Powinno być "Ja bym ujął to tak...", oczywiście. No i nie był to "celowy myk", jak to ujęłaś. Ciebie nudzą kryształowe obrazy, a ja ich jakoś nie widzę.  
    • @Rafael Marius Zauważyłeś jak Viola rozkwita, aż sama jestem wzruszona...
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...