Ewel K Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Za rogiem w oplutej klatce schodowej ciemno - pod dwójką ktoś rzyga Nie szukaj wrażeń jeśli nie musisz choćbyś poszukiwał talentów
bestia be Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 krótkie i ciekawe, jednak nie pasuje mi ,, w oplutej", to tylko moje spostrzezenie, lecz fajna myśl pozdrawiam bestia
Judyt Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 nie podoba mi się, czy wszędzie musi być ukazywane jakieś brudy? nie może być bardziej normalniej(....) płoniaście
Judyt Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt, cóż, mówi się - życie. Jakoś tak wyszłam na klatkę zapalić i mnie naszło. Tym bardziej, że pośród różnych dziwnych odgłosów w tej ciemności dało się usłyszeć, jak ktoś ćwiczy gamy na pianinie, co jest dziwne w miejscu, w którym mieszkam. dzięki za odwiedziny i pozdrawiam to skleć to może jakoś bardziej gamowo, kwiatowo czy jakoś takoś wystarczy że życie zadymione być może(...) płoniaście EwelKu
bestia be Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 tak myslałem w tym kierunku, ale zastanów się,, w oplutej" w zarzyganej, w śmierdzącej nie wiem można wiele ale w nie pasuje logicznie w pomalowanej owszem, pozdrawiam bestia
Judyt Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dlaczego nie? można i pisać" oplutej" czy inne, ale po co?(życie ot odpowiedź)
bestia be Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 może ,, w brudnej" gdyz tam masz juz rzyganie, bo nie pasuje,, w oplutej" wiadomo o co chodzi, ale to nie przemawia przecięz aby nadać czarny widok klatki to opluta jest chybiona można bardzej polonistycznie, stylistycznie, logicznie, lecz to tylko sugestia autorka może tak zostawić to jej konfort i wola jednak zmieniłbym osobiście to gdyż tam wiadra śliny nie ma a nawet jak są i 2 to i tak nie przemawia
Ewel K Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cholera, do mnie właśnie ta brudna nie przemawia. To zależy, co dla kogo jest odrazą. Opluta w tutejszym znaczeniu: także taka, w której panuje chamstwo - na razie zostawiam, ale zastanowię się nad tym. Dzięki.
bestia be Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 cholera , ale po co te nerwy niech zostanie opluta i dzieki za poprawienie mi 1 zwrotki, gdyż masz rację, ja tam wyjasniłem. Ewel złóść piekności szkodzi . Trzymaj się cieplutko:):):):) pozdrawiam bestia
Ewel K Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A przecież ja ani trochę nie jestem zdenerwowana, nie przesadzajmy:) Krytyka nie złości, zasadnicza sprawa. pozdr;)
aluna Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Ewel napisałaś jak czułaś! Życie jest też szare , bure i denerwuje! Uściski!
Ewel K Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A jakże! Dzięki i pozdrawiam!:)
Rekomendowane odpowiedzi