_Marienka_ Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zpomniałam wam powiedzieć, jak to jeszcze będąc dzieckiem poszłabym do każdej szkoły oprócz jednej, tej krawieckiej :( I choć nie ta gadka dzisiaj, i nie o tym tutaj mowa, gdy maluję, bawię, warzę... jedno pewne: nie krawcowa :l
LadyC Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 A no taki wierszyk dla wnuków Poezja artystyczna - raczej nie ;)) Pozdrawiam :)
HAYQ Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, ja też nie powiedziałem: - pacholęciem będąc jeszcze, strasznie raz się zakochałem w Budzie, a dokładniej w Peszcie. Odtąd, kiedy tylko widzę nawet budę psią, cholera - wchodzę (się okropnie brzydzę), lecz, cóż miłość... nie wybiera.Miłość swe humory mawięcej skradnie niż ci da, - raz mnie ona, raz ją ja, tra la lala la, tra la lala la, za zu zi zu zaaaa... j ;)
bestia be Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 podoba się ta krawcowa i wybór który czasami jest nietrafiony odnośnie wykształcenia pozdrawiam bestia
Rekomendowane odpowiedzi