Katarzyna Bielińska Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Cóż...pozazdrościłam niektórym weny twórczej i.... poszukując weny twórczej - z wizytą/wizyta w Japonii ;)))
gżegżółka Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Znalazłem W agencji towarzyskiej Zapał twórczy ;)))
Katarzyna Bielińska Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gratuluję;) Ja jednak jestem za innymi formami szukania zapału:) Pozdrawiam, Kasia
gżegżółka Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Nie ma to jak "wespół w zespół, by żądz moc móc wzmóc" ;)))
Orston Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Po co do Japonii… Wystarczy po japońsku braku je we ny jako tako namalo wane wklepa ne naorga :)
Katarzyna Bielińska Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Po co do Japonii… Wystarczy po japońsku braku je we ny jako tako namalo wane wklepa ne naorga :) O rany! Nie wytrzymam za chwilę ze śmiechu! Proszę, umieść to haiku na orgu w oddzielnym poście!:))))))))))))) Dawno się tak nie ubawiłam:))))))) Pozdrawiam, Kasia
Orston Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Po co do Japonii… Wystarczy po japońsku braku je we ny jako tako namalo wane wklepa ne naorga :) O rany! Nie wytrzymam za chwilę ze śmiechu! Proszę, umieść to haiku na orgu w oddzielnym poście!:))))))))))))) Dawno się tak nie ubawiłam:))))))) Pozdrawiam, Kasia ;) Niech se razem z Twoim opada :) Buźka Kasiu M.
Katarzyna Bielińska Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O rany! Nie wytrzymam za chwilę ze śmiechu! Proszę, umieść to haiku na orgu w oddzielnym poście!:))))))))))))) Dawno się tak nie ubawiłam:))))))) Pozdrawiam, Kasia ;) Niech se razem z Twoim opada :) Buźka Kasiu M. Taaa....wręcz przepada;) Ale jak je teraz umieścisz, będziesz może chociaż przez parę minut dłużej niż ja;) :)
Rekomendowane odpowiedzi