Franka Zet Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 było nas siedmioro czy dlatego że siódemki bywają szczęśliwe czy z powodu wina gór i księżyca który spełniał obficie pełnię toczył się po grani jak piorun kulisty prosto na nasz stół mówiliśmy o podróżach kto w nich czego nie kupił ach więc są to miejsca spraw niedokonanych napoczętych tortów i czegoś co nawiedza w Chacie pod Rysami ma rudawy kolor korodujących wspomnień myślisz via veneto i wtedy ta karczma nazywa się Rzym
ireneusz paprocki Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Sympatyczny wiersz, jednak dla Twardowskiego zapewne by nie przypadł do gustu. :):):) pozdrawiam lulek------------------------------------ obficie literówka
Baba_Izba Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Dla mnie - jest w porządku! Bardzo piękny wiersz! (wspomnien - brak kreseczki) Pozdrawiam - baba
Bernadetta1 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 siódemka jest szczesliwa liczbą:0:) dla mnie fajny wiersz Franiu:)pozdr.
kasiaballou Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Podoba się :) pozdrawiam kasia
Franka Zet Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Dzięki za wiadomości o literówkach (sypły się). Twardowskiego w tej karczmie nie widziano. Dziękuję Wszystkim, pozdrawiam :)
Koval_ZNowin Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ludzie jak wzgórza, ciekawe porównanie, ale kto w takim razie góry będzie przenosił:) pozdrawiam serdecznie:)
Franka Zet Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takie wyszło Ci porówanie ? Zaskoczyłeś mnie, jakem autorka nie znajduję. Oczywiście dziekuję przede wszystkim za poczyt:)
ireneusz paprocki Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Franiu jakbyś nie patrzyła to gubałówka groń białka heh podhale ale Twardowaski z księzyca ma bliżej do Rysów i którz wie czy był czy nie:):):):) pozdrawiam lulek
Koval_ZNowin Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takie wyszło Ci porówanie ? Zaskoczyłeś mnie, jakem autorka nie znajduję. Oczywiście dziekuję przede wszystkim za poczyt:) tak mi się jakoś pierwszy z ostatnim wersem połączył:)
Franka Zet Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twardowskiego w tej karczmie nie widziano Franiu jakbyś nie patrzyła to gubałówka groń białka heh podhale ale Twardowski z księzyca ma bliżej do Rysów i którz wie czy był czy nie:):):):) Tyż prawda, pozdrawiam, Lulku, nocny ptaku :))
złamane skrzydło Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to dość było w czubie , utoczono by kwarty 3 czy więcej świetny wiersz Fran!
greg_lipski Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 bardzo ladnie, nas byla dwojka, ale reszta zgadza sie mi :) Darz Bor
teresa943 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Fajne wspomnienia i dobry wiersz :)) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi