Kla Ro Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 chochelka jasna! uderzyła o blat z mlaskiem idziesz mówisz i zostawiasz jedziesz mówisz i zostawiasz płyniesz mówisz i zostawiasz lecisz mówisz i zostawiasz tak wystawiasz na próbę czasu tysiące twarzy stojących jak drzewa przy drodze mrówka kadź! rytmicznie szumi w foliach z jedwabiu ja jestem właśnie wiatrem ciekawscy żeglarze dotknęli wypuścili z łona teraz szukają powrotu drzew przy drodze na morzu świat zamyka nie legendy nie są do życia tak jak o tym smoku kto widział żyć ze smokiem? w taktycznej muzyce wiele się wybacza wszystko się wybacza! prócz ciszy ja jestem ciszą
Kla Ro Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 czy ktoś to może skomentować?
nAzGuL22 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Proza bardziej, nie poezja .
Kla Ro Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dlaczego? co dokładnie nie tak?
katarzyna_tarnowska Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 dla mnie masz styl
Kla Ro Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, a odnośnie treści?
Rekomendowane odpowiedzi