Zbyszek_Dwa Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 kolejny raz włożył czapki świerkom porozwieszał przebłyski kolorowych wiosen więc co znaczą chmury w grudniowy ranek okno w wacianym szaliku już gna kryształowa odnaleźć kolor w bieli do snu utulić miłość jasnym i prostym słowem nad porą kominków roziskrzone drobiny radości czas w ciepłych bamboszach pod nosem
kasiaballou Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Życzmy sobie śniegu; Tobie Śnieżynki, Zbyszku - pozdrawiam świątecznie Autora zimowego wierszyka na tak :) kasia.
ireneusz paprocki Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 nad porą kominków--------------------------tego nie mogę zrozumieć?????????????? roziskrzone drobiny radości czas w ciepłych bamboszach pod nosem Wiersz ciekawy w swoim przekazie Wszystkiego dobrego życzę Z powazaniem
teresa943 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślę, że Autor miał na myśli spotkania przy kominku...może się mylę :))))
teresa943 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 już gna kryształowa odnaleźć kolor w bieli do snu utulić miłość jasnym i prostym słowem nad porą kominków roziskrzone drobiny radości czas w ciepłych bamboszach pod nosem Zbyszku! Bardzo ciepły i czuły wiersz... jak nic peel tęskni za ukochaną i czasem przy kominku "w ciepłych bamboszach"... bardzo mi się podoba to określenie... Tak tu u Ciebie cicho, ciepło i przytulnie...aż się chce zatrzymać :)) Życzę spełnienia marzeń i radości Bożego Narodzenia :))))))
Zbyszek_Dwa Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Dziękuję Kasiu:)) Oj pięknie by było w zimowej scenerii witać Maluśkiego:))) Życzę Ci tego. Pozdrawiam świątecznie:))
Zbyszek_Dwa Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Terenia ma rację Ireneuszu tak wprost można odczytać porę cipłych chwil nie tylko przy kominku przy ognisku domowym też :))) Pozdrawiam i życzę udanych, śnieżnych świąt :))
Zbyszek_Dwa Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ciepło mi się robi na tak miły komentarz:)) Dziękuje Tereniu Tobie też życzę ogromniastych radości w te przepiękne święta :))) w miłym roześmianym gronie:)))
Rekomendowane odpowiedzi