Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• niebo znów płacze nad naszym nieistnieniem wilgotne policzki tracą swój kolor a może po prostu ubywa życia listopadowy deszcz wsiąka w skórę i już nic nie jest takie samo   cisza bierze w objęcia kilka skołtunionych myśli i wątpliwości układa kolorami na właściwych półkach z których leci kurz   dawno nieużywane smaki i zapachy wspomnień na chwilę malują powietrze lecz kolory tęczy nigdy nie zachwycają bez końca   blednące odbicia dają dyskretny sygnał że czas zakończyć porządki   teraz będzie lepiej
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dla mnie także, każdego dnia, a ludzie? Wiesz, jeśli są źli -  to złe czasem jest tylko to co robią, a nie oni sami.
    • @Leszczym  - na początkach tutaj- traf chciał, komentowałam Ciebie i przy okazji widziałam  u kogoś( nie pamiętam u kogo) nicki i dziękuję. Nie wiedziałam jak to się robi, i trochę się głowiłam jak- no i po próbach jakoś się udało, no i niejako z Twojej przyczyny
    • @Annna2 Tak? Ja akurat tego nie robię. Staram się ogarniać komentarze, ale za same polubienia pod wierszem no to akurat nie dziękuję :) Mógłbym ale tego to już mi się nie chce. 
    • @Michał Czachorowski  tak nasze cmentarze płoną w tych dniach, i to jest piękne, jak najważniejsza jest pamięć
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...