Koval_ZNowin Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 przy bandach jak nowicjusze z taflą lodu nie mający nic wspólnego pierwsze razy najwspanialsza jest nauka rutyna pachnie przymusem upadaj na ręce tak jak ja rozkładam dywan nasiąknięty wiśniowym winem wczorajsze ulotne dojrzało samotnie mam z nim wiele wspólnego mamy obie ręce obie nogi
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 bardzo fajny wiersz, który odczytuje jako nadzieje na pozostanie razem (przez kochanków). mi najbardziej podobaja się trzy ostatnie strofy, zwłaszcza "rozkładam dywan nasiąknięty wiśniowym winem" i "mamy obie ręce obie nogi" super pointa :) z nadzieją. Wg mnie optymistyczny wiersz :) bardzo mi się podoba :) Serdecznie pozdrawiam... :)
Koval_ZNowin Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Od nadziei do nadziei i może się spełni dziękuje i pozdrawiam serdecznie:)
teresa943 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 wczorajsze ulotne dojrzało samotnie mam z nim wiele wspólnego mamy obie ręce obie nogi Ogromny optymizm! Człowiek jak wino dojrzewa w samotności i po czasie rozumie, że zawsze jest jakiś, choćby najmniejszy, powód do radości. :)))) Cieplutko pozdrawiam.
Zbyszek_Dwa Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Kovalu ZNowin, nadzieja mimo wszystko trzyma wszystkich. Ładny wiersz a trzecia i czwarta zwrotka piękne. Pozdrawiam :)
Koval_ZNowin Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj tak:) pozdrawiam serdecznie i równie cieplutko:)
Koval_ZNowin Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ładne i piękne dziękuję i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi