Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Odeszła

Rekomendowane odpowiedzi

jesteś pewna że do nieba? hmm myślałam że to wie tylko Bóg... jak widać to bardziej liryczne i filozoficzne i nie jestem wstanie tego zrozumieć.... muszę zapytać się Dody...

pozdrawiam

a teraz konstruktywnie jak Pani chciała:

tekst nie wnosi nic, jest tylko wyżaleniem się autora jakimś koślawym epitafium, przelaniem uczuć niezbyt oryginalnie zapisanych na papier. Czy Pani czyta poezje? Coś więcej niż swoje teksty? Jeśli nie to naprawdę polecam trochę poczytać, a potem pisać.

zabrakło mi modlitw ----> trzeba kupić większą książeczke
słów których trzeba -----> za dużo użyła tu pani zbędnych słów dlatego gdziędziej zabrakło
pozostał ból serca.... ----> i niesmak po przeczytaniu bólu serca, a może brzydki smak w ustach?
Hania odeszła do nieba. ---> tak jak mówiłam tu jest paradoks pod liryczny uważa się za Boga, a ma ból serca, brakuje mu słów choć jest wszechmocny czyli typowy paradoks

pozdrawiam jeszcze raz serdecznie i myślę że konstruktywnie

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

A to dziecko odeszło? Myślałem że ktoś starszy.....

Widzisz, gdybyś użyła konkretniejszego środka przekazu, odpowiednich słów, metafor, to może ktoś by o tym wiedział poza samą zainteresowaną.

Z tego wynika, że piszesz dla samej siebie. Więc nie oczekuj magii po czytelnikach.