Agata_Lebek Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 nie potoczy się graniastosłup pierwszego dnia stworzenia w światy zaświatów migotliwe w gołębich szyków przestworza jak dziewicza rozwiązłośc praojca jak zmysłowe oblicze macierzy rzuconej w otchłań niepowtarzalną w tajemnicę kobiety o złotych włosach w głębię dna oka syna ojca brata króla wszechrzeczy ponad miarę nie zaczęli się i nigdy się nie skończą wszechświat i wieczność to abstrakcyjne figury
zak stanisława Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ooo, promil wytrzezwiał, w tym wierszu nie ma nienawiści i się podoba?;):) zresztą mnie też,bo świat i wieczność to abstrakcyjne figury cmok Agato!
teresa943 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Agato!ponad miarę nie zaczęli się i nigdy się nie skończą wszechświat i wieczność to abstrakcyjne figury Świetne zestawienie tych dwóch abstrakcji... Serdeczności:))
Waldemar Talar Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zaskoczył mnie bardzo swa geometrią Agatko. Wiersz naprawdę się podoba . dużym plusem pozdrawiam autorkę
Baba_Izba Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 "jak dziewicza rozwiązłośc praojca" "w głębię dna oka syna ojca brata króla wszechrzeczy" Przyznam Agatko, że części nie rozumiem za bardzo, ale chyba nie muszę. W koligacjach rodzinnych byłam i jestem zawsze "do tyłu". Kilka razy przeczytałam, wiersz ma to "coś", co powoduje, że doznałam dreszczyku emocji. Wielka Niewiadoma. Tak, trudno zrozumieć, że COŚ nie ma początku ani końca. Serdecznie pozdrawiam - baba
Agata_Lebek Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Serdecznie dziękuję za wszystkie komentarze. Przepraszam, że nie odpisałam od razu ( Mikołaj był szczodry ;)) Pozdrawiam ciepło.
Rekomendowane odpowiedzi