aluna Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Smakołyki na stole przepych wystroju Ciebie wolę
Orston Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja wolę Olę :)
aluna Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 I tak niech zostanie Ja też wole moje kochanie. pozdrawiam!
Orston Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Dla mnie to za malo jedno kochanie, Prócz Oli, lubię Magdę, Sabinę i Anię Pozdrówka :-)
aluna Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Co za temperament ?Wiem ,że ironizujesz.A ja...skromna?pozdrawiam
Orston Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Przecież pożartować sobie też można, bo odrobina humorku nie zaszkodzi ;) A tak poważnie, to spróbuj wyeliminować te rymy, bo w haiku rażą. Pozdro
aluna Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Poczytaj moje posty ...jedni mi rymy zarzucają inni polecaja ...i bądź tu mądra!pozdrawiam serdecznie
Orston Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aluna, ja np. lubię wiersze z rymami, ale haiku to akurat ten rodzaj wiersza, który nie ma ani tytułu ani rymów. O to mi tylko chodzi. Pozdrówka ciepłe
aluna Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 To proszę napisz mi co zrobić ,aby wiersz "wszedł" bez tytułu ,bedę pisała po prostu ...haiku.a z rymami się pożegnam!pozdrawiam
Orston Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Można jako tytuł HAIKU lub niektórzy piszą też w tym miejscu pierwszy wers. Ale z rymami żegnaj się tylko w haiku ;) Hej hej!
aluna Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Dziękuję pozdrawiam!Dobranoc
Waldemar Talar Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Raczej unikaj rymów - a nie będzie dylematu - bądź tu mądra i pisz wiersze... smakołyk na stole widok deszczu za oknem osłodzi pozd.
aluna Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Szkoda ,ze to nie moje haiku!pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi