Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Waldemar_Talar_Talar 16 206
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Witam - i jeszcze jajeczko na wierzchu -miło że byłaś -
Pzdr.
Witam - miło że ładnie - dziękuje -
Pzdr.serdecznie.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Relsom · Opublikowano
@Gosława chyba wszyscy szukamy spokoju , o który coraz trudniej. Miejsca gdzie przez chwilę , chociaż przez chwilę możemy być sami. Bez odgłosów cywilizacji, samochodów, ludzi tylko wiatr , szum drzew , ptaki i my. Jak niewiele tak naprawdę potrzebujemy -
Przez lena2_ · Opublikowano
he he fajne:) By nie stracić swojej jaźni, czas się z brzuszkiem zaprzyjaźnić" -
Przez Łukasz Jasiński · Opublikowano
"A najważniejsze jest po prostu Ciało i Umysł i Dusza - CUD - (trzy pierwsze litery) i jeśli ktoś tego nie rozumie - ma ogromny problem z akceptacją własnego - ego i żyje jako osoba pełna kompleksów - zakompleksiona." Filozof Łukasz Jasiński -
Przez lena2_ · Opublikowano
zasłaniamy głód miłości czym popadnie miałkim słowem błahą myślą niedokładnie lecz nie uda się oszukać tej tęsknoty nie przekupi jej namiastka byle dotyk w głębi serca przeczuwamy przecież skrycie że pokochać trzeba najpierw własne życie -
Przez Roma · Opublikowano
@Berenika97 napisałam ten wiersz w/z niepewności, stąd to napięcie. Mi jest trudno pisać gdy nie wiem i gdy jeszcze gdzieś tam boli. Tu nie chodzi o Boga, wtedy może by nie bolało, chodzi o człowieka. Ale chciałam żeby można go było czytać na różne sposoby i cieszę się, że się udało :) A to, że podzieliłaś się nim z panem mężem i, że wspólnie do niego przysiedliście, bardzo dużo dla mnie znaczy. Dziękuję Wam :)
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne