ariel luczynski Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Namacalne wartości panują na tym świecie Lecz pomimo, że w nim grzęznę Świat ten nie jest moim. Chyba gdybym w boga wierzył modliłbym się co dzień Aby spisał go na straty W zamian tworząc nowy. A nuż mu wyjdzie lepszy...
ariel luczynski Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 a nuż tak uczyni...
Zofia Honey Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. słownik: "nuż daw. wykrzyknik komunikujący, że coś się nagle, nieoczekiwanie i zarazem w sposób gwałtowny zaczyna" Mam wrażenie, że w tekście nie chodzi o "nóż" do krojenia tortu. Pozdrawiam
ariel luczynski Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 nawet nie wiedziałem, że jest różnica w pisowni pomiędzy "nóż" a "nuż". dziękuję za lekcję ortografii. pozdrawiam!
Zofia Honey Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może poproś redakcję serwisu o poprawienie błędu w tytule
ariel luczynski Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 już wysłałem wiadomość do redakcji w tej sprawie.
Rekomendowane odpowiedzi