Baba_Izba Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 za tęgie umysły i puste brzuchy je szczeka masze kształ WY ciuchy
Baba_Izba Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Stary temat w nowym wydaniu. Ponieważ chciałam zmienić również tytuł; skasowałam poprzednią wersję. Znakomitym Koleżankom i Kolegom z Forum, serdecznie dziękuję za krytyczne spojrzenie i pomoc. Ciekawa jestem dalszych opinii (to mój pierwszy taki mały), proszę o surową ocenę. Z izby - baba
stokrotki w rosole Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 jeszczekamasze?? refleksja popolityczna?
zak stanisława Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 suche brzuchy? oj, bo moja synowa z domu sucha się obrazi :P ale poważnie ,te suche, może inacze,j chyba tamte były lepsze - te brzuchy, puste?
Baba_Izba Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano, ano, popróbuję na tej niwie. Serdeczności - baba
Baba_Izba Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, Stenuś, poprawiłam, uściski dla Ciebie, przeprosiny i serdeczne pozdrowienia dla Synowej! - baba
Waldemar Talar Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 a może pełne - oni takie mają czyż nie miła Babo. pozd.
Baba_Izba Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, własnie o to chodzi, że niestety, nie - pełne. Pełne, to mają tylko króliczek i znajomi króliczka, bez względu na wykształcenie, byleby przynależnośc była jak trzeba. A tych wykształconych a nie uległych, którzy mają jakąś wizję i własne zdanie, nazywa się pogardliwie, jw. Bardzo mi miło, że zajrzałeś, dziękuję, serdecznośi - baba
Baba_Izba Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aleś Babo nawywijała ;) że całkiem zgłupłam póki co, poobserwuję co się z tego wykluje :)) Jeśli się wykluje. Na razie stylizowany kamaszek? Dzięki - serdeczności - baba
kasiaballou Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 ;D! Lubię eksperymenty, ale tych kamaszy/szów to ja się dopiero po komencie Stokrotek doczytałam ;) Pozdrówki :) kasia.
Baba_Izba Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stokrotki się dopatrzyły, widocznie jednak można. "Nie jedzcie stokrotek"- nawet "w rosole" -bo Ich szkoda! Dzięki Kasiu, to taka moja maleńka odskocznia, huśtaweczka. (Widział kto babę w izbie - na huśtawce?) Hej, hej - baba
Rekomendowane odpowiedzi