Tomasz_Biela Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 z naszego balkonu najbezpieczniej jest schodzić po połamanej drabinie wtedy żąda się więcej wyrozumiałości pamiętaj wrócę do ciebie jak pies pomacham ogonem zgwałcony wejdę pod kołdrę wtedy uwierzysz w duchową miłość która wróciła spod parteru żeby się z tobą pożegnać
zak stanisława Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 pamiętaj wrócę do ciebie jak pies zgwałcony ogonem pomacham i wejdę pod kołdrę Tomku, sorki ale tak misie :p bardzo sie podoba potrafisz cmok
kasiaballou Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie, no obsuwa jakaś, żeby nie powiedzieć zoofilia ;( Dostojewskie zestawienie też niefortunne, ponieważ w tej formie sugeruje, że idziesz na skróty, na łatwiznę - sorki. Ale pozdrawiam serdecznie :) kasia
Baba_Izba Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Przeczytałam, zamysł podoba mi się, choć uznaję uwagi poprzedniczek za słuszne. "zgwałcony przez psa", nie leży mi. Będę tu jeszcze zaglądać, ciekawa zmian. Serdecznie pozdrawiam - baba
Tomasz_Biela Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie, no obsuwa jakaś, żeby nie powiedzieć zoofilia ;( Dostojewskie zestawienie też niefortunne, ponieważ w tej formie sugeruje, że idziesz na skróty, na łatwiznę - sorki. Ale pozdrawiam serdecznie :) kasia nie sugerowałem się niczyją poezją / jeśli wyszło inaczej to nieświadomie / poprawiłem pasa / czekam na propozycje / tekst był napisany w jednej chwili więc może być nawet usunięty/ tez nic się nie stanie/ uszanowanie /
Tomasz_Biela Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki / rady sugestie jak najbardziej mile widziane / uszanowanie /
kasiaballou Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie, no obsuwa jakaś, żeby nie powiedzieć zoofilia ;( Dostojewskie zestawienie też niefortunne, ponieważ w tej formie sugeruje, że idziesz na skróty, na łatwiznę - sorki. Ale pozdrawiam serdecznie :) kasia nie sugerowałem się niczyją poezją / jeśli wyszło inaczej to nieświadomie / poprawiłem pasa / czekam na propozycje / tekst był napisany w jednej chwili więc może być nawet usunięty/ tez nic się nie stanie/ uszanowanie / Może tak:jestem pokutą ty przewinieniem przez balustradę sprowadziłaś mnie na ziemię pamiętaj wrócę jak pies pomacham ogonem i wejdę pod kołdrę wtedy uwierzysz w duchową miłość spod parapetu To tylko odczytelnicza wizja tego, co dla siebie wyłowiłam. Pozdrówki :) kasia.
Tomasz_Biela Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie sugerowałem się niczyją poezją / jeśli wyszło inaczej to nieświadomie / poprawiłem pasa / czekam na propozycje / tekst był napisany w jednej chwili więc może być nawet usunięty/ tez nic się nie stanie/ uszanowanie / Może tak:jestem pokutą ty przewinieniem przez balustradę sprowadziłaś mnie na ziemię pamiętaj wrócę jak pies pomacham ogonem i wejdę pod kołdrę wtedy uwierzysz w duchową miłość spod parapetu To tylko odczytelnicza wizja tego, co dla siebie wyłowiłam. Pozdrówki :) kasia. niech sobie poleży. czuję że mi zupełnie nie wyszedł jak nie wychodzą inne tak ten nie wyszedł zupełnie he może coś wyłuskam niedługo zrobię miniaturę z tego / będzie najbezpieczniej dzięki za propozycję / górnej części nie będzie
teresa943 Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 hmm...wynaturzenie... Czytam, odchodzę. powracam i wciąż nie wiem, co powiedzieć. Widzę zmiany. Teraz brzmi trochę łagodniej. Czyżby peelowi chodziło, aby raz na zawsze zerwać jakąś więź duchową (związek)? A może chodzi o pragnienie więzi zmysłowej? Może się mylę? Nie wiem.. Serdecznie pozdrawiam -Krystyna
Rekomendowane odpowiedzi