Magnetowit_R. Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 twój wzrok szeleści niepokojąco zapinam rozchełstane uczucia na dłoni ślad nieufności papilarnych spojrzeń na inne owoce doskonałe nie tak inaczej
allena Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. coś jak "pólnapół":) a.
Hania K. Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 O wiele gorszy od mojego, co to ma być? Ani to poezja, jakiś napis na ścianie i tyle. Hania.
Bernadetta1 Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 niektóre fragmenty super..pozdr.
Miłosz Graj Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hm... wydaje mi się, że to powoli zaczyna Panią przerastać. Też się nie zgadzam z takim typem twórczości ale to nie znaczy, że muszę się chwalić, że moje niepodważalnie jest lepsze(bo może i nie jest, zwyczajnie jest inne). Co więcej nie rozumiem dlaczego ocenia Pani coś pod względem zawartej w tym poezji, jesli nie uważa Pani tego za poezję. Proszę się głęboko zastanowić przed kolejnym komentarzem.
nAzGuL22 Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Gdyby rozbudować, byłoby ciekawie. A tak to tylko jakiś wyrywek czegoś, którego nie można nigdzie włożyć. Pozdrawiam.
Fanaberka Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 dla "szeleszczącego wzroku" i "rozchełstanych uczuć" nie ma we mnie zrozumienia, ale im dalej w wiersz tym jakby lepiej - obraz dłoni, owoców.
Magnetowit_R. Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 pomimo "posiadania" doskonałego owocu trudno przynajmniej wzrokiem nie dotknąć innych owoców doskonałych;) pomimo, ze kocha się jeden postrzeganie wierszy w kategorii lepszy/gorszy to pomyłka....lista przebojów czy co? jak w muzyce, można wielbić klasyczne pierdoły ale docenić kunszt np. metalowej kapeli, choć sie tego nie słucha...( jak Hani K.;)
Rekomendowane odpowiedzi