aleksandra13 Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 zamknięta w pułapce własnego ciała wołająca o pomoc niemym krzykiem do każdego i do niebios przecież oni nie wiedzą nie zrozumieją zapomną a ja tu tkwię i powracam jak do więzienia po każdym posiłku
a._mrozinski Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 Wiersz powinien ciekawić, zaskakiwać, wyróżniać się czymś, powinno się chcieć do niego wracać. A takich wierszy jak ten są setki, na całej masie blogów. Więc po co czytać kolejny taki wiersz? Arek
aleksandra13 Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten wiersz to część mnie. Wątpię by na całej masie blogów były setki części mnie. Mimo to dzięki za komentarz i pozdrawiam. Paulina
Julia Zakochana Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 witam, forma przekazu nie zachęca do powrotu, to wszystko już było. życzę powodzenia.
a._mrozinski Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten wiersz to część mnie. Wątpię by na całej masie blogów były setki części mnie. Mimo to dzięki za komentarz i pozdrawiam. Paulina A czemu nie? Romantycy nie mieli racji mówiąc "Moje serce mam tylko ja". Wszyscy przeżywamy te same uczucia, te same emocje.
Rekomendowane odpowiedzi