Judyt Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 dla........ zachować czwartą część siebie choć miejsca nie znajdziesz tu jak krzyże jedno drugie przez naucz mnie kochać- to zrobić coś dla lecz nie jak w odcinkach których nie można posplatać kuchenne bywają milczące pourywane myśl kącik parasola ostatni listek zanurza powietrze lżejsze do mnie ty płyniesz na krawędzi stoję poistniały czerwienie ................... dla.....dopisze
Marlett Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Judytko! Tak mi się ułożyło:) jak krzyże jedno przez drugie naucz mnie kochać to zrobić coś nie jak w odcinkach których nie można posplatać bywają milczące kuchenne pourywane myśl Słoneczka.
Judyt Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) dalej mnie korci, ale nie mam jeszcze pomysła cie-płoniaście! ano ciepłoniaście b. pchełko droga, a to niech korci- psze bardzo jak się zrodzi dawaj dzięki z serca za wdepnięcie:)
Judyt Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mm no może i lepiej, dzięki za słoneczko i za wdepnięcie Marlett może i lepiej, chodziło o wytrwałość też, chyba nic nie zmienię powyżej, powyżej mmm....a..dobrze podpowiadasz też, ciepłoniaście, dziękuję
Magda_Tara Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Ale fajny wzór wydziergałaś :))) Pozdrawiam :))
Baba_Izba Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Oczyma duszy widzę młodą, przyszłą mamę, która szarą jesienią siedząc w ciepłej kuchni - robi na drutach jakiś maleńki kaftanik, albo czapeczkę. Myśli - jak życie - ma takie różne, przeplatają się jak oczka na drutach. Pewnie każdy widzi co innego, to i dobrze. Tak myślę. Serdecznosci - baba
Judyt Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Magdo dzięki Ci za wdepnięcie :))ciepłoniaście
Judyt Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Babo Izbo dzięki Ci serdeczne za obecność dzięki za b.sympatyczną interpretację (no i dobrze, że każdy widzi coś innego ) chociaż to raczej trudny tekst (może na taki nie wygląda) fajne te oczy duszy, Babo stajesz się wiernym czytelnikiem?albo jesteś; a i tak nie wiadomo czy kiedykolwiek dla..... przeczytają, :)Wzajemnie kosz cały
Judyt Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) szachrajko ano dolepia się samo a to ci szachraj dopiero trop trop trop i mów co się udało pozytywnie dzięki za wdepnięcie:)ciepłoniaście
Rekomendowane odpowiedzi