Tomasz_Biela Opublikowano 31 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 sztućców w walizce coraz więcej aktów seksualnych ciąg kolejek przez biuro podróży aż po lotnisko rozciąga się pas masowej jadalni perwersyjny głód przed odprawą ostateczną jest jeszcze uboczna * każdy ma swój terminal w którym czuje się lepiej niż zazwyczaj
HAYQ Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kojarzy mi się z ucieczką jakiegoś komiwojażera, albo gehenną przeżyć sprzedawcy z jarmarku staroci (ta walizka i sztućce) ;))) Sorry, ale chyba nie rozumiem, jednak "pod rozpusty sutanną" poddałbym rewizji. :) Pozdrawiam.
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kojarzy mi się z ucieczką jakiegoś komiwojażera, albo gehenną przeżyć sprzedawcy z jarmarku staroci (ta walizka i sztućce) ;))) Sorry, ale chyba nie rozumiem, jednak "pod rozpusty sutanną" poddałbym rewizji. :) Pozdrawiam. może się kojarzyć / się nie zabrania / dziękuję / uszanowanie /
Baba_Izba Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Przeczytałam, szczerze mówiąc, co do wiersza - nie mam zdania. Nie bardzo mogę zrozumieć i nie bardzo go "czuję". Podoba mi się: "każdy ma swój terminal w którym czuje się lepiej niż zazwyczaj" (chociaż ja to czytam bez "niż zazwyczaj"). Serdecznie pozdrawiam - baba
Judyt Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 no niezły jak na te czasy , he to powiedziałam co "ujrzałam" ciepłoniaście, myk
Waldemar Talar Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Tomaszu - ludzkość od zawsze była taka czyli zaślepiona i głodna ale tylko do czasu ostatniej odprawy- tak zrozumiałem - a może się mylę . Trudny i pełen tajemnic wiersz. kłaniam się
Rekomendowane odpowiedzi