Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 W tym miejscu, jak co noc, spotkanie nasze czułe. Jesienna burza barw uderza piorunami liściastymi o ziemię. W tych samych ramionach topimy swe ciała, ta sama wędrówka ust po świata ciele. na ławce w parku nowy ślad milości.
JacekSojan Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 to już wiem, kto wycina na ławkach serca z napisem: I love; jak się dowiedzą miejskie służby... wiersz zionie sentymentalizmem i niestety - banałem:"spotkania nasze czułe", "W tych samych ramionach /topimy swe ciała, / ta sama wędrówka ust / po świata ciele."; "świata ciele" brzmi zabawnie i cielęco...trzeba uważać na wyrażenia, aby samemu się nie ośmieszyć; J.S
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 25 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 heh rzeczywiście ciele troszke zabawnie tu brzmi ;) dziękuję za komentarz, następnum razem bardziej zwrócę uwagę by żadne "cielaki" mi się nie włamały ;) Serdecznie pozdrawiam... :)) P.S. sentymentalizm jest tu zamierzony, wiem, że dziś to już nie jest używane, ale chciałem trochę takiego powrotu wprowadzić :))
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 25 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 jak się cieszę, że to zauważyłaś :)) właśnie o to mi chodziło, nie o wyrycie, lecz o taki właśnie podpis jak go opisałaś :)) Z radością serdecznie pozdrawiam... :))
teresa943 Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mateuszu! Tak "teresowo", jeśli pozwolisz najczulsze spotkanie dwojga liściaste pioruny na ziemi jak jesienna burza barw w ramionach topimy ciała ustami wędrujemy po skórze jak po mapie świata na ławce w parku wyryty nowy podpis milości Wiersz pełen sentymentalnej czułości, której, wbrew temu, co twierdzi, potrzebuje każdy człowiek. Dobrze, że podejmujesz takie tematy i że tak czujesz. Popraw warsztat i będzie ok. Jeśli się na coś mogłam przydać, to tym większa moja radość. :))))))) Pozdrawiam romantycznie.
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 26 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Dziękuje ci za "teresową" poprawę :) A co mi tam :) skłonię się do zmiany drugiej zwrotki, w trzeciej niestety nie bo by mi sie pomysł posypał i wyszłoby to wyrycie, którego nie chce :)) Dziękuję ci za komentarz i z ukłonem serdecznie pozdawiam... :))
teresa943 Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mateuszu! Dziękuję, że coś się przydało. A w ostatniej (teraz mi tak wpadło do głowy), jakby takna ławce w parku nowy ślad milości (wieloznaczne)
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 26 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm a wiesz :D podoba mi się i zaraz też tak przemienie ino w jednym wersie to zrobie :)) Dziękuję ci, zawsze bardzo sobie cenie twoje propzycje i poprawki :) Serdecznie pozdrawiam... :)
teresa943 Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm a wiesz :D podoba mi się i zaraz też tak przemienie ino w jednym wersie to zrobie :)) Dziękuję ci, zawsze bardzo sobie cenie twoje propzycje i poprawki :) Serdecznie pozdrawiam... :) cała przyjemność po mojej stronie...dobranoc :)
Rekomendowane odpowiedzi