Bea.2u Opublikowano 20 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 czas wstęgą dni także dla Ciebie tka dywan pod kolana
Bea.2u Opublikowano 20 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 czy taki obrazek to haiku? ??? powiedzcie, proszę Ciekawa jestem waszych opinii. :)
Ithil-Din Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Czy ja wiem? Chyba nie bardzo. Haiku to raczej krótki i treściwy opis jakiegoś wycinka świata, a to co napisałaś jest bardziej metaforą. Tak przynajmniej ja to widzę.
Bea.2u Opublikowano 20 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 metafory, jak potwory ;) będę się ich wystrzegać !! :)
Ithil-Din Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 To nie jest wcale potworne. Może i nie wyszło ci haiku, ale tak poza tą kwestią to fajny obrazek jest.
Bea.2u Opublikowano 21 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i hej :)) sprawiłeś mi prawdziwą przyjemność :)
Ithil-Din Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Tego co napisałam na tym forum jeszcze nikt nie pochwalił, więc nie wiem jaka to przyjemność; ale cieszę się że ja mogłam coś pochwalić :)
Rekomendowane odpowiedzi