M._Krzywak Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Nowy gatunek: postpseudopreroduponeomatrixoteoria literatury. wykł. Jan Nepomucen Kopytek, Wielki von Kopyt herbu obrane ziemniaki :)))
Espena_Sway Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 niech każdy pisze tak jak czuje. jeśli jest cholerykiem i wyklina często to dlaczego jego wiersze mają być ultra grzeczne?
Ewa_K. Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a już myślałam, że jakieś pikantne szczegóły będą a tu nic, tylko nadal o poezji ;)
Hania K. Opublikowano 29 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a już myślałam, że jakieś pikantne szczegóły będą a tu nic, tylko nadal o poezji ;) Problem w tym, że oni sprowadzają mnie do jakiegoś potwora, którym nie jestem. Te prztyczki co do wyjazdu męża są conajmniej niesmaczne. Podpuszczają mnie i pewnie dobrze się tym bawią.
Ewa_K. Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a już myślałam, że jakieś pikantne szczegóły będą a tu nic, tylko nadal o poezji ;) Problem w tym, że oni sprowadzają mnie do jakiegoś potwora, którym nie jestem. Te prztyczki co do wyjazdu męża są conajmniej niesmaczne. Podpuszczają mnie i pewnie dobrze się tym bawią. Pani też prowokuje to jak zamknięte koło tylko po co może czas po prostu nie czytać wszystkiego
Hania K. Opublikowano 30 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 To jest hańba, dlaczego mam być niby zrzucana do najsłabszych poetów? Macie tutaj inne wyrocznie od tych minusów? Kto tu rządzi? Chaos!
Hania K. Opublikowano 30 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 dzie wuszka Króluje "zawsze ostatnie zdanie" do bigosu.
Dariusz Sokołowski Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja! Tu rządzę! Ja! I powiadam Ci Haniu K. mylisz się (jeszcze nie wiem gdzie, ale na pewno gdzieś się mylisz);)
Dariusz Sokołowski Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (jeszcze nie wiem gdzie, ale na pewno gdzieś się mylisz);) dwie strony wcześniej? tam, gdzie jest "dawno, dawno temu..." A, tak! Wiedziałem;)
Hania K. Opublikowano 1 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 dzie wuszka jak zwykle MUSI mieć ostatnie zdanie. Szkoda, że utworów literackich tak mało i dobrych krytyk.
Hania K. Opublikowano 1 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, też się tym martwię :( podpisano: Może Ja jestem przyzwyczajona do giodzinki dziennie, resztę czasu poświęcam rodzinie i pracy, a nie wypisuje energię na internecie.
Hania K. Opublikowano 1 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 dzie wuszka - dziękuje.
Hania K. Opublikowano 1 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 dzie wuszka - radosne i piękne.
Hania K. Opublikowano 1 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 dzie wuszka - to miłe.
Rekomendowane odpowiedzi