ginger soul Opublikowano 25 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 widzą kobiety najpierw ginący gatunek - egipskie bóstwo: Ra sprawa jest wręcz bajkowa szczęśliwie im się składa twe imię zwycięsko z: V happy end już się kroi a ślubu tylko brak: lecz pan jest niesamowity bo śluby chce 3 na raz brać... ci... sz... a...
ginger soul Opublikowano 25 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 mam koncepcje, ale coś nie mogę wybrnąć z tekstem by utrzymać rytm. nie wiem czy to można nazwać wierszem, nic ambitnego, ale... to spontan wywołany tupetem znajomego :)
zak stanisława Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 bardzo ciekawy pomys, jestem za ale nie wpadlam w rytm eksperymentu, mam nadzieje że jak ochloniesz, samo ci wpadnie do rytmu :P
ginger soul Opublikowano 26 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 a czym widać, że Ra - V - imię i V sz... jako podsumowanie czy przekombinowałam?
zak stanisława Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rafał, hmmm, nizle to 'wykompinowałaś' aja szlam droga słonca, och to wiele mowi, słoneczny rafał, zakochana dziewczyna, no no próbuj czy Ój:P bo niezle ci to idzie,
Rekomendowane odpowiedzi