moni mada Opublikowano 24 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 musnęło mnie skrzydło anioła przypadkiem niespodziewanie i głos usłyszałam w oddali nie to nie ty... kochanie poczułam piekące policzki namiętne i drżące dłonie ich dotyk tak niecierpliwy nie to nie ty.... kochanie z tęsknoty układam wiersze niezgrabne i zapłakane a ktoś ociera łzy z twarzy to znów nie ty....kochanie
Andrzej_Stavinsky Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Smutne. Nostalgiczne. Tęskne. Ale, mimo wszystko, wyczuwam tu jakąś nadzieję; jakąś chęć spełnienia. Pozdrawiam A.S.
moni mada Opublikowano 1 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nadzieja jest moim drugim "ja" choć czasami długo trzeba czekać by okazała się spełniona...ale czekać zawsze warto Czekanie zwołuje marzenia na wieczorną herbatkę i częstuje je przesłodzonymi Napoleonkami... Pozdrawiam
Bea.2u Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 .. a myślałam, że to było Ameretto ;) "nie to nie ty.... kochanie" i tak czasem mijają się ludzie sobie przeznaczeni..
moni mada Opublikowano 6 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bywa też, że przeznaczenie mija czasem ludzi...albo ludzie po prostu boją się swego przeznaczenia... miłego wieczoru
kokopustelnik18 Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bywa też, że przeznaczenie mija czasem ludzi...albo ludzie po prostu boją się swego przeznaczenia... miłego wieczoru to go nie mijaj i się go nie boj:);p:P
Bea.2u Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 mija, ale jak pięknie ! Mgłoby mnie pacnąć takie choćby jedno piórko anioła, choćby boleśnie...
Rekomendowane odpowiedzi