Moon Inverse Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nienawidzę, nienawidzę Nienawidzę, nienawidzę Nienawidzę, nienawidzę Ratuj mnie, ratuj mnie Ratuj mnie od nienawiści Ratuj mnie od nich wszystkich Ratuj od wrogości Ratuj od braku miłości Ratuj od zaniedbania Ratuj, bo sama nie potrafię Uchronić się przed złem świata Pomóż mi przeżyć Pomóż mi poskromić strach Poskromić ból Odezwij się Nie zostawiaj mnie Złap mnie za rękę Nie pozwól spaść Nie pozwól mnie skrzywdzić Wiem, że gdzieś tu jesteś Tu, niedaleko Tu, blisko mnie Podejdź bliżej Przytul Otocz silnym ramieniem I pozwól zapomnieć O smutku O strachu Tak... Wiem... Ty mnie nie opuścisz Już się nie boję... Dziękuję...
Moon Inverse Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No i kurczak XD Do złej kategorii ^^" Ale to przypadkiem! Nie bądźcie źli XD Moon Inverse
Weronika Szular Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bez tych końcowych dwóch czy trzech wersów byłoby lepiej...Ale jak na początkującego jest dobrze :) Powodzenia w dalszym tworzeniu!
Roman Bezet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No - kura! Nie będę zły :) pzdr. bezet
Katsumi Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wcale nie jest taki zły (to w końcu pierwszy raz ;) W summie brzmi trochę jak modlitwa.
Moon Inverse Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A wcale nie pierwszy ;P Dużo kiedyś wierszy pisałam... Ale ten można uznać za 'pierwszy - udany' ;P Tak w miare udany XD
Rekomendowane odpowiedzi