Bernadetta1 Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 ja ten wiersz mam przed oczami jako horror:)...szanowny Panie Tulipanie ..Pan go chyba wstawia pod różnymi nickami.....no, jak juz sie pani Hani podoba;)...czapki z głów;)..pozdr.
Hania K. Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 A dlaczego ma się nie podobać? Może jakieś konkrety, oprocz szyderstwa i zawiści?
Hania K. Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 dzie wuszka wg mnie jak ktoś nic nie ma na myśli oprocz krytykanctwa to milczy.
czarny-tulipan123 Opublikowano 19 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 dzie wuszka:oczywiście, że muszę tutaj motać, tę składnią. Gmatwać poszczegłlne frazy, aby otrzymać ten efekt, aby...? Dalej nie powiem dalej, bo nie będę zdradzał tajemnicy. Wszak nie na darmo wygrałem konkurs w zonedzie. Więc rób, co chcesz.Twój wybór więc - strzelaj, na co czekasz? Nie będę się Tobie dalej tłumaczył, bo tłumaczy się winny. A ja nic, nie mam sobie do zarzucenia.To tyle. Pozdr.
Hania K. Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 dzie wuszka nie ma task, zaatakować i spiskować niewinnego człowieka.
czarny-tulipan123 Opublikowano 19 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 dzie wuszka:Hormon -->3F ta adrenalina
Hania K. Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 dzie wuszka pisanie prowokacyjnych pytań odnośnie Sztuki przez duże S, a promowanie czegoś co jest sztuką a raczej sztuczką.
Hania K. Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 dzie wuszka tyle wody wylanej pod wierszem i [po co? Wiersz się broni sam. Szkoda zdrowia.
Mr._Żubr Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Dżizas, on się szczyci tą zonedową glorią... Ostro, ostro:]
Hania K. Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 dzie wuszka Komentarzy: 12440 - I DLATEGO szkoda zawracać mu głowę. wiersz jest super.
Hania K. Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 dzie wuszka- proszę bardzo, pani musi mieć zawsze ostatnie słowo?
BARBARA_JANAS Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 "Mówisz, a co innego robisz? Sprytna przechero" Pozdrawiam Zorro
czarny-tulipan123 Opublikowano 13 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 BARBARA JANAS:co to za oszustwo się pytam? Aby wiersz, który przeszedł tabelę z punktacyjną. Proszę spojrzeć na datę pod wierszem. I nagle znalazł się po takim długim czasie tutaj, teraz i dziś. gdzie tutaj sprawiedliwość? to chamstwo i jeden fałsz. Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi