Marlett Opublikowano 9 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 rano wychodzisz z psem na spacer ja wcześnie czekam w twojej bramie depczemy chodnikowe śmieci zmierzając na parkową ławkę masz przyjaciela blisko siebie za nami już zużyte świty będziemy pić czerwone wino dzieląc się wrażeniami na dwa jutro brama zostanie pusta będą szczekać w niej bezpańskie psy przechodzimy przez dziurę w płocie by wyobraźnią odnaleźć byt
kasiaballou Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Dziurawe, ale jednak wciąż niebo, podoba mi się. Pozdrowki :) kaśka.
Marlett Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kasiaballou! Cieszę się ,że czytałaś wiersz. W warsztacie robi się coraz smętniej, mało kto komentuje. Dziękuję. PozdrawiaM.
Judyt Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 te parkowe skwery niczego sobie, chociaż jak się czyta to mało płynnie, może przez tą dziurę:)ciepłoniaście
Marlett Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Wprowadziłam kilka zmian może teraz mniej zgrzyta? Dzięki.Serdeczności:)
teresa943 Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Marlett! Mnie ten wiersz urzekł. Niby dziurawe niebo, a tyle nadziei. Przepraszam, że zaniedbałam się w komentarzach, ale szpital, teraz jeszcze trochę słaba... jednak czytam Twoje wiersze...lubię te klimaty. :))))) Serdecznie pozdrawiam -Krystyna
adam sosna Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 jak zwykle - jestem blisko bardzo dla mnie takie pisanie :)
Judyt Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Wprowadziłam kilka zmian może teraz mniej zgrzyta? Dzięki.Serdeczności:) teraz jest cud miód:) no to przechodzę też przez dziurę, działa znakomicie na wyobraźnię ciepłoniaście Wam:):)
Marlett Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tereso! Wiersze same się układają, a o zdrowie trzeba dbać:)) Dziękuję i życzę szybkiego powrotu.. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adaś! ..i za to dziękuję:) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Wprowadziłam kilka zmian może teraz mniej zgrzyta? Dzięki.Serdeczności:) teraz jest cud miód:) no to przechodzę też przez dziurę, działa znakomicie na wyobraźnię ciepłoniaście Wam:):) Judyt! ..i to jak działa:)) PozdrawiaM.
Judyt Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. teraz jest cud miód:) no to przechodzę też przez dziurę, działa znakomicie na wyobraźnię ciepłoniaście Wam:):) Judyt! ..i to jak działa:)) PozdrawiaM. :):) z tego byłby niezły malun:)
Marlett Opublikowano 11 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Judy! Chcę kiedyś powrócić do malunków. Słonka.
Judyt Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) ah bratnia dusza?:)(uda się) Wzajemnie
Bernadetta1 Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 za te,, zuzyte swity,, duzy plus:)..podoba sie
Marlett Opublikowano 12 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bernadetta1 Miło ,że zajrzałaś do mnie:)) PozdrawiaM.
zak stanisława Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 mnie też urzekł pierwowzoru nie czytałam ale teraz jest niezla dziura w niebie, bo tam sie wiersz pcha! cmok marlett
Marlett Opublikowano 12 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stanko! Dzięki wielkie. Wiersz prawie w niebie:)) Peelka jeszcze na Ziemi:) PozdrawiaM.
styks Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 czasami usiłuję się wymądrzyć: "zmierzając na parkowe skwery" -> zmierzając na parkową ławkę powodzenia i radości
Marlett Opublikowano 13 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Styksie! Myślisz ,że będzie łatwiej rozmawiać na parkowej ławce ? :)) Dobry pomysł .Słońca.
Rekomendowane odpowiedzi