Judyt Opublikowano 8 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 tęsknota zatopiona przez palce przerasta prawie jak wznosząca się w concerto piano dłoń przy policzku najczulej przedziera ponad widzialnym i nagle sunięcia ożywcze bieg omijane pagórki i dociera do ukojenia pastelowego tam bez strachu z budowlą (...) *współudział: E.Grieg
Jimmy_Jordan Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 dobry żarcik ;P wpływ muzyki zbawienny zdrówko Jimmy
Judyt Opublikowano 8 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to wcale nie żarcik Jimmy, jednakże dziękuję za obecność, ano:)ciepłoniaście
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Ja odczytałem to jako delikatne łusnięcie po poliku kobiety i wołanie o czułość (concerto piano) :) mi sie bardzo podoba :) Serdecznie pozdrawiam... :)
Judyt Opublikowano 9 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O Mateuszu dziękuję z serca za odczyt:))) asz szsz ... również serdecznie
teresa943 Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Lubię Griega. Pięknie oddałaś zasłuchanie. Podoba mi się. :))) Cieplutkie pozdrówki.
Marlett Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Judyt! Tęsknota jak muzyka:)) PozdrawiaM.
Judyt Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję tereso serdecznie za obecność:))ciepłoniaście
Judyt Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak Marlett- dokładnie, dziękuję serdecznie za obecność:))ciepłoniaście
Rekomendowane odpowiedzi