teresa943 Opublikowano 7 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 pobiegnę na peron zdyszana pogubię obcasy po drodze ucałuję pejzaże chwil za parawanem wstydu nieboskłon daleki nieco zamglony bez rękojmi jeszcze nie wiem kim jesteśmy odnalezieni dla siebie w radości po zabieganej rutynie tylko nasza prywatność jak cicha oaza w cieniu starych drzew jesienne wytchnienie gdy wreszcie nadjedzie zamknę oczy i wsiądę do pociągu czym prędzej bez bagażu biletu gwarancji postawię na przyszłość
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Szalona jesteś. Pierwsza najlepsza, kolejne o piekło niżej i gorzej, ale jako całość zjadliwe. Pozoba mi się jeszcze ta strofa z wytchnieniem, choć nie cała, bo cicha oaza skutecznie ją rujnuje zdrówko Jimmy
Zbyszek_Dwa Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Ładnie pokazana spontaniczność radość i... szaleństwo, Tereska. Serdecznie pozdrawiam :))
teresa943 Opublikowano 7 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jimmy i tak dobrze, że całość zjadliwa, bo jak szaleństwo to szaleństwo. Tym bardziej potrzebne wytchnienie. Peelka akurat wybrala sobie oazę...wiesz, taka wariatka, hehe...swoją drogą dobrze czasem oszaleć... Dziękuję. :) Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 7 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zbyszku, szaleńcy zdobywają szczyty...górskie, życiowe, szczęścia itp. Spontanicznosć to pójście za głosem serca. Dziękuję. :) Cieplutko z odrobiną szaleństwa pozdrawiam.
Koval_ZNowin Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 ach, ja radośnie powracasz, zbudziłaś we mnie klimat bułeczkowy tą gonitwą za dniem, dla mnie przepiękny pozdrawiam serdecznie:)
teresa943 Opublikowano 8 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, a ja myślałam, że już zapomnialeś o bułeczkach... Cieszę się, że Ci się podoba to szleństwo... Powracam radośnie, bo było ciężko, więc tym większa teraz radość. Dziękuję. :))) Serdecznie pozdrawiam.
styks Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 za nową górę tam nieznany smak uśmiecham się optymistycznie
teresa943 Opublikowano 11 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za ten optymistyczny uśmiech. :)))) Pozdrwiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi