Erdene Opublikowano 5 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Przyszła do mnie Chimera Dlaczego właśnie teraz ? Kiedy już w nocy nie płaczę Niczego już nie tłumaczę Nie krążę wokół intrygi Robię zgrabne fastrygi Rzadko już teraz więdnę I nici złociste przędę Po co do mnie zajrzała ? Chciała - nie zapomniała Odejdź proszę czym prędzej Póki supełków nie więcej.
Erdene Opublikowano 5 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Potrzebuje Waszych komentarzy, rad, krytyka mile widziana - co nas nie zabije to nas wzmocni.
Lelo Felly Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Bardzo podoba mi się myśł przewodnia. Trochę zbyt bijące w oczy rymy i fatalnie niezgrabne zakończenie psują jednak efekt. O ile wspomniane rymy, w pewnych okolicznościach, mogłyby od biedy ujść, nad zakończeniem koniecznie należy popracować. Ja napisałbym to jeszcze raz, może nawet na biało. Pozdrawiam.
Erdene Opublikowano 5 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Dziękuje, po pierwszych komentarzach jakie dostałam to dla mnie i tak miód na usta. Popracuje nad nim.
Erdene Opublikowano 5 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 lubię rymy, może tak byłoby lepiej ? Przyszła do mnie Chimera Dlaczego właśnie teraz ? Kiedy już w nocy nie płaczę Niczego już nie tłumaczę Nie krążę wokół intrygi Robię zgrabne fastrygi Niczego już nie żałuję Kształty złociste formuję Po co do mnie zajrzała ? Chciała - nie zapomniała Odejdź proszę czym prędzej Zanim pajęczą sieć uprzędziesz
Katzuja Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 ta poprawka moim zdaniem dużo ladniejsza, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi