halcia Opublikowano 4 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 To w rocznicę ran zadanych swą modlitwę Ci poswiecę niech po stracie ukochanych nikt nie płacze nigdy wiecej, Niech od własnej nienawiści spłoną serca podłych ludzi jaka wiara mieczem czysci? Krwią przelaną rece brudzi? Jednakowo matki płaczą obojetnie z której strony a sieroty bólem płacą zrujnowane szczęścia domy Daj nam miłość pokój w sercach błagaj Syna o odnowę niech brat brata nie uśmierca niech nastaną czasy nowe. Niech to trzecie tysiąclecie zniszczy wojny tej korzenie, niech na całym Bożym świecie pokój niesie odprężenie
halcia Opublikowano 4 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Chcialam skoro jest Matka obu Ameryk zeby byl w orginalnym jezyku.Pozdrawiam.
halcia Opublikowano 4 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ach, myślałam, że w oryginalnym języku obu Ameryk :) wiem już jakim, ale nadal nie wiem, czyim :) na Ps: upraszam takiej małej grzeczności, jeśli oczywiście można. proszę omijać słowo 'kochanie' w zwrotach do mnie :) byłabym niepomiernie wdzięczna :) Chrzescian amerykansko kanadyjskich i meksykanskich tam patronuje, "kochanie" juz znika z mego jezyka do ciebie przepraszam jak urazilam
myślątko Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 mnie tytuł brzmi po wielkobrytyjsku ale może nie mam dobrego ucha?
M._Krzywak Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Coś jak "Skowyt" pomieszany z "Nocą żywych trupów". Sens ten sam. Pozdrawiam.
Rachel_Grass Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 piękny tytuł i tylko tytuł. reszta mnie zawiodła.
Patryk_Nikodem Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Wszedłem tu tylko ze względu na tytuł. Pusto. Pzdr
halcia Opublikowano 5 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 A ja mysle ze w czyims sercu jest pusto
myślątko Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 tu się ocenia wiersz a nie pełnię twego serca
Rekomendowane odpowiedzi