Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• (Daj mi całą swoją miłość, o tak!) Prawda taka jest, mój kwiecie Że jesteśmy zwycięzcami Ja - król, ty - królewskie dziecię Które z smutku wyciągnąłem własnymi rękami A co oni, przegrani, powiedzą Co tak mało o nas wiedzą  Prawdy pięknej tej nie zmieni  Żeś legendą tego lata Najszczęśliwszym dzieckiem świata W łonie twym energia światła Przez nią gniew mój gdzieś ulata (Niech twoje światło uniesie mnie wyżej!)
    • @Nata_Kruk @akowalczyk @Waldemar_Talar_Talar @Berenika97 @Rafael Marius @Andrzej P. Zajączkowski @Whisper of loves rain @wierszyki @violetta @KOBIETA @Radosław @Leo Krzyszczyk-Podlaś @huzarc   dziękuje wszystkim najserdeczniej 
    • @Migrena w Polsce bardzo zimno, za tydzień lekkie ocieplenie:) kanary są cieplejsze:) 
    • free coasting   pisanie po wodzie sto zastygnięć  a ziemia milczy o wszystkim  żyć bez adresu najgorzej się wznieść  z dymem rozpłynąć rozrzedzić  jak owi ztwórcy którzy w weekend  lecząc piątek znowu widząc nowe    w starym loopie rozpłynąć przesunąć  obok konwencji orografii rytów naskalnych  i tropów żeby przebudzić się na ławce w parku macając w kieszeniach okruchy szukając  śladów dotyku na dłoni smaku słów w ustach          
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...