Magnetowit_R. Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 złamałaś przysięgę suki liżą moje stopy i wypinają zady wkroczyłaś w plan zdzierając moje ciało i myśli z nieświadomych ofiar jego etapów cierpi się za miliony niech miliony cierpią za mnie mówiłem spuszczając się na kolejne pragnienie miłości z rozmazanym makijażem teraz leżysz skulona spokojna po walce zapominasz o bólu który wchłonęłaś i przed którym ustrzegłaś
Mirosław_Serocki Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 efekciarskie jest.
czarna porzeczka Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 jakoś... nie jestem przekonana
Fanaberka Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Ale pojechane w pierwszej zwrotce. To krzyżyk nad tym wierszem - niczego, co jest dalej nie da się potraktować serio.
Magnetowit_R. Opublikowano 1 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 nie nie? efekciarskie jest. nie przeginasz czizas .....nie jakoś... nie jestem przekonana nie.....? Ale pojechane w pierwszej zwrotce. To krzyżyk nad tym wierszem - niczego, co jest dalej nie da się potraktować serio. nie nie
Rekomendowane odpowiedzi