Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Ewelina 5 109
@Rafael Marius dlatego trzeba się cieszyć życiem dopóki można...
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Leszczym · Opublikowano
@Rafael Marius Słuchaj, jak tak lubisz słodzenie, to owszem lubię Twoją poezję, bardzo lubię, fajnie mi się z Tobą wymienia na komenty, to jest słodzenie, ale żeby nie kadzić, a właściwie przysolić, to właściwie żeś się porwał na duże sprawy. Nawet nie wiem, czy wiesz na jak wielkie. No ale jest jeszcze coś takiego jak błoga nieświadomość :)) A cukier jest taki, że dużo z nas tutaj tak się porwało. -
Przez Ewelina · Opublikowano
@Rafael Marius dlatego trzeba się cieszyć życiem dopóki można... -
Przez Rafael Marius · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Całkiem dobry wiersz, tyle że ja osobiście wolę słodzić niż solić przynajmniej w zamierzeniach, bo jak wychodzi to inna rzecz. Tak metaforycznie rzecz ujmując wolałbym cukiernice, choć cukru nie jadam po żadną postacią. Co innego słodycz słów, to lubię. Szczególnie gdy mi słodzą. -
Przez Rafael Marius · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Ja tu mam w bloku co najmniej kilkanaście osób mniej lub bardziej chorych na demencje, wliczając w to moją mamę, z którą mieszkam. Niektóre stanowią poważne zagrożenie dla życia i zdrowia innych mieszkańców. Wystarczy nie zakręcony gaz, który spowoduje pożar i wybuch. Niezgaszony papieros itp. Takie przypadki u nas są powiedzmy raz w roku. Jeśli ktoś ma opiekę 24h na dobę to w porządku, ale nie zawsze tak jest. Koniec jest ten sam, przymusowe umieszczenie w DPS. -
Przez Leszczym · Opublikowano
@Rafael Marius Ech... kończę... solniczka ma w planach trafić do zestawu 4 książki satyrycznej. Ale w teorii, bo będę przebierał.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne