Anastazja.P Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 niebo parawanem otwarte dla wszystkich nieme nocne kino Discovery Chanel kolie skradł w bezruchu człowiek bez klosza w pusty lombard złożył depozyt kartonowa galaktyka Tantala gratisowy mikrokosmos na zagłówku betonowym dominium persona
Magdalena C Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witaj Pierwszą zwrotkę okroiłabym o "Discovery Chanel", bo nieme kino, otwarte parawanem (to chyba zamknięte) brzmi dosyć delikatnie. Przywodzi mi na myśl poezję podróżniczą :) "wędrówkową" jak mówiła moja nauczycielka j.polskiego. a ta nowoczesnośc burzy, wkrada mi się całkiem niepotrzenie! A pozostałość? Tantal mógłby się zaiteresować ;) pozdrawiam dziuńka
Rafał Pędraś Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 [....] [wyedytowane - absolutnie nie na temat wiersza - bezet] To ja pisałem twój MIś Rafał Cmok Cmok. [sub]Tekst był edytowany przez Roman Bezet dnia 14-07-2004 21:03.[/sub]
Mikołaj Grzeszny Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moderatorzy są od interpretacji regulaminu. Proszę raczej interpretować wiersze. Andrzej Kasprzak
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie wiem.. albo nie rozumiem zupełnie Pani toku myślenia albo nie podoba mi się po prostu Pani styl kolejny wiersz, który niczym żabka skacze po słowach nie wiem.. niejasne dla mnie przykro mi pozdrawiam Emilka
Anastazja.P Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten wiersz umieścił portal www.namida.pl nie może być zatem aż tak "żabi" :) Pozdrawiam
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hm.. cóż widocznie nie rozumiem :) pozdrawiam Emilka
Anastazja.P Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to też mi schlebia :) dziękuję za poświęcenie mi czasu Pozdrawiam
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie poddałam się.. :)) tak długo czytałam, wracałam i znowu czytałam że w końcu zobaczyłam :)) gdyby była Pani reżyserem - to pewnie takim jak Lynch :)) heh.. jakiś obraz ukształtowałam w główce nie wiem czy właściwy czy nie.. ale może być :)) pozdrawiam Emilka ps. aha.. faktycznie nie jest to skakanie po słowach :))
Anastazja.P Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Pani Emilko :) za doszukiwanie się głębi, bez powierzchownego "skakania" po słowach, cieszy mnie to poświęcenie :)) A jeśli o reżyserowaniu mowa, to - tak, nie lubię oczywistości. Nie wszystko Lynch`owi wyszło (Diuna, np.)najważniejsze nie poddawać sie. Dziękuję i Pozdrawiam. Ana.
Czaruś Mućka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zlepek bez sensu. Wraz z tytułem. Czaruś
Anastazja.P Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tytuł wiele podpowiada, proponuje poszukać znaczenia
Rekomendowane odpowiedzi