teresa943 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 wtulone w szmery wczoraj już tylko echem dzisiaj nowe jaśniejsze płynie tak cicho tutaj zapiszmy zieleń ja w tobie ty we mnie wierszem odkryjemy zachód ten nasz najpiękniejszy pachnący ciepłą żywicą przyniesie radość na dwoje wystarczy
gabriel p. Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 pamiętam z warsztatu... znów obudziłaś we mnie tęsknotę. bardzo podoba mi się ten fragment:wierszem odkryjemy zachód ten nasz najpiękniejszy pachnący ciepłą żywicą przyniesie radość na dwoje wystarczy ach, te romantyczne zachody słońca na plaży we dwoje, trzymjąc się za ręce damy światu radę i pójdziemy w życie z uśmiechem na ustach. pozdrawiam :):):)
teresa943 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gabrielu, cudownie wchodzisz w klimat...żyjesz przesłaniem...czujesz... to ogromna radość dla autora; bardzo dziękuję za powne pochylenie i wybranie czegoś dla siebie... :)))))))) serdecznie pozdrawiam -teresa
Ewa_Kos Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Ciepły i taki kobiecy bardzo:))Pozdrawiam serdecznie:))) EK
teresa943 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję. :)))) Serdecznie pozdrawiam -teresa
Rachel_Grass Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 bardzo spokojny i równocześnie bardzo kobiecy wiersz. ciężko pisać o Twoich dziełach. nie poruszam się nigdy w podobnych klimatach - poważnych, a jednak da się w nich czuć lekkość pióra. co nie przeszkadza mi w lubieniu ich :))
teresa943 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rachel, akurat wieje ciepła bryza, więc poddaję się jej i niesie spontanicznie...bo te klimaty na siłę, choćby się człowiek nie wiem jak starał, nie porwą...póki co, płynę na tej fali...jak długo? a któż to wie? Radość, że Ci się podoba. Dziękuję. :)))) Serdecznie pozdrawiam -teresa
Fagot Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Tak, przez taki wiersz płynie się całkiem przyjemnie i niezwykle nastrojowo. Pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niezmiernie się cieszę na to przyjemne i nastrojowe płynięcie... dziękuję :))))) serdecznie pozdrawiam -teresa
Zbyszek_Dwa Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 "wtulone w szmery wczoraj już tylko echem dzisiaj nowe jaśniejsze płynie tak cicho..." Cały wiersz ładny, z rozmysłem dobrane słowa. Powyższy fragment przypadł mi najbardziej - już od początku, zachęcający. Ciepło pozdrawiam Tereska:)))
teresa943 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zbyszku! Jak zwykle ciepło komentujesz i znów coś dla siebie znalazłeś, a to bardzo mnie cieszy. Dziękuję z calego serducha. :)))) Cieplutko pozdrawiam -teresa
Koval_ZNowin Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Tyle już był powiedziane o nastroju że mi zostało dodać tylko bułeczki do kawy pozdrawiam jak zawsze serdecznie:)
teresa943 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jesteś niesamowity! Czy te Twoje bułeczki same się rozmnażają? Masz je zawsze pod ręką, gdy nastrój do kawy...dziękuję. :))))) Nastrojowo pozdrawiam -teresa
Koval_ZNowin Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jesteś niesamowity! Czy te Twoje bułeczki same się rozmnażają? Masz je zawsze pod ręką, gdy nastrój do kawy...dziękuję. :))))) Nastrojowo pozdrawiam -teresa Może nie zawsze ale staram się żeby były, zawsze ciepłe. Takie jak Twoje wiersze równie nastrojowo:)
teresa943 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jesteś niesamowity! Czy te Twoje bułeczki same się rozmnażają? Masz je zawsze pod ręką, gdy nastrój do kawy...dziękuję. :))))) Nastrojowo pozdrawiam -teresa Może nie zawsze ale staram się żeby były, zawsze ciepłe. Takie jak Twoje wiersze równie nastrojowo:) :)))
Jimmy_Jordan Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 cóż jak dla mnie to: bardzo Twoje, aż się pismo poznaje. a to też dobrze zdrówko Jimmy
teresa943 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jimmy! Oj dawno Cię nie było u mnie! Tym bardziej się cieszę, że zajrzałeś. Tak. To naprawdę moje. Miło usłyszeć, że mnie po piśmie poznajesz. Dziękuję. :) Serdeczności -teresa
Nata_Kruk Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Jutro popłyniemy jeszcze dalej... Tereso, Twój wiersz jest autentyczną zachętą do takiej podróży. Bardzo stonowana ale i pełna zadumy treść. Pozdrawiam... :)
Rekomendowane odpowiedzi