Magnetowit_R. Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 myślał że „ bo cię zabiję” to taki zwrot grzecznościowy nie powiedział jak bardzo się mylił trudno mówić ze strzaskaną krtanią nie składać obietnic bez pokrycia nauczyłem się od córki gdy nieświadom zawodu jaki przeżywa złamałem rzuconą ot tak obietnicę kina 7 lat poczekam, poczekasz? tak było trzeba kupimy popkorn kolę i co zechcesz poczekaj wybacz zedytowalem i poprawilem. sorry:)
adam sosna Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 podoba się - taki "zgrzebny" :)
Magnetowit_R. Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 no własnie że mi średnio:/ dzięki Adamie:)
BARBARA_JANAS Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Widzę trochę bałaganu, szczególnie w tym fragmencie : nie składać obietnic bez pokrycia nauczyłem się od córki mojej którą zranił gdy nieświadom zawodu jaki przeżywa złamałem rzuconą ot tak obietnicę kina Pozdrawiam
Magnetowit_R. Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 mojej którą zranił tak wlasnie barbaro. zaraz dam sobie minuuuusa (strraszne;)
BARBARA_JANAS Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To sarkazm w stosunku do mojego komentarza ??
Magnetowit_R. Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 nie barbaro. wiersz mialem napisany, bez "mojej którą zranił" tam w środku. dodałem dzis i wrzucilem i....nie klei mi. miało to powiązać, uzasadnic, stworzyć sytuacje. myślę, że stworzyło, ale niezgrabnie. stąd krytycyzm wobec siebie. spróbuj może pomijając ten wers i chętnie twojej opinii wysłucham natomiast sarkazm ( żarcik bardziej) to tak nawiasem, odnośnie minusów, że móglbym sobie sam przydzielic. chyba bylbym pierwszym na orgu:) pozdrawiam :)
Mr._Żubr Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Szyk jakoś razi, zwłaszcza w pierwszej strofie. Pozdrawiam
Hania K. Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Słaby po prostu - A gdzie podają "kolę"? ihihi Hania.
Magnetowit_R. Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 cóż, peel jest brutalnym chamem kochającym tylko córke i nie zna sie na coli;)
Rekomendowane odpowiedzi