katasza Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 pistolet?już naładowanyprzykładam lufędo skronii zaczynamodliczanie:raz dwatrzy nie!może lepiej:trzy dwajedenklatka stopjuż ósmaporanakarmić kota
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hmmm.... jest tu coś. kaprys? dynamizm? lakoniczność?podoba się w każdym raziepozdrawiam
Leila Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jee! Szkoda że wcześniej nie zauważyłam tego wiersza. Jest świetny!!!
e-m-e-m Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wszyscy w penym sensie stajemy się aktoramina scenie życia, ale nie zawszemożemy powedzieć stop; oglądanie siebie z dystansu upraszcza wiele spraw,ale i bardzo pomaga.podoba mi się Twój wierszpozdrawiam
Adam "DOSik" P. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podoba mi sie, jedynie ostatnie dwa wersy - nie rozbijaj ich. "pora nakarmic kota" brzmi IMHO lepiej. Poza tym gratuluje pomyslu:)
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Taaaaaaaaa... Swietnie się czytało.Kota nakarmiłaś? Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi