Piotr_Jasiński Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 niezliczone ilości przyłożonych mikrowoltów pobudzają resztę elektronów do ruchu – przepływu w wąskich gardłach synaps zwykłe równanie chemiczne z twórczą mocą adrenaliny wytrawia marzenia, skrupuły, plany na spróchniałej korze porośniętej mchem i wrzosem myślałem – wychodzi obojętnie
Judyt Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 no..zdaje się najgorsza obojetność, ciepłoniaście
Marlett Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Pierre! Dotyk obojętności może być bardzo bolesny. Cieszę się , że znowu jesteś:)) PozdrawiaM.
Piotr_Jasiński Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Złość, miłość, nienawiść, przyjaźń. Wszystko ma plusy i minusy Ale najgorsza obojętność.
teresa943 Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 obojętność czasem potrafi psychicznie zabić! :) serdeczności i ciepła -teresa
Piotr_Jasiński Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Dzięki Tereso. Zgadzam się z Tobą. Pozdrawiam
adam sosna Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 a ja mam czarne dziury w korze wedle mojej teorii są one siedliskiem rozumu :)
Piotr_Jasiński Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To chyba dobrze. Wszak w czarnych dziurach materia jest najgęstsza w znanym wszechświecie, jast najbardziej efektywnie "upchana". Więc i rozumu tam dużo być musi. Dobrze ułożonego :)
Rekomendowane odpowiedzi