Baba_Izba Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oczywiście, teraz jest naprawdę dobrze. odwołam się jeszcze do poprzedniego postu i: niniejszym zakazuję Ci umniejszać swoich zasług i zdolności, nie o to chodziło. po komentarzach widać, że zdania wcale nie są krótkie i "takie sobie". jest dobrze, Babo, a dosłowność kujnęła mnie tylko dzisiaj. więc spokojnie :)))) Bardzo dziękuję za ponowną grzeczność. Zastosuję się do zakazu, ale zapytałaś - odpowiedziałam, a zasługi (?) takie tycie - tyciuteńkie, może i żadne, tyle, że pisać przyjemnie, czytać i odpisywać. I ludzie tacy mili! Wielobarwnie i serdecznie pozdrawiam - baba
Baba_Izba Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam przekonanie, że w uśmiechu! Nie ważne jakie, ważne, żeby szczerzyć szczyrze! Słowo "kaduczne" - nie bardzo rozumiem, ale dzięki, domyślam się, że to coś miłego. Odszczerzam uśmiech całą moją bezzębnością! :):):)
Baba_Izba Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czarno - białe jest szlachetnie piękne. Np. grafiki., choć nie tylko. Dziękuję za przeczytanie i wpisanie swoich odczuć. Pozdrawiam mile - baba
Baba_Izba Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Marlett! Bardzo mnie ucieszyło, że zakończenie dało Ci chwileczkę zadumy, bo takie było moje założenie i peelki myśl. Kolorowe marzenia i sny, są często piękniejsze od rzeczywistosci. Serdeczności i życzenia kolorowych wakacji - baba
Rekomendowane odpowiedzi