Bernadetta1 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 prędzej zdobywam górski szczyt niż jedno twoje gorące spojrzenie podniebna wspinaczka serc balansowanie po krawędzi przepaści prędzej bosą stopą dotknę dna morza , niż w głebi twojej duszy odkryję pragnienie asekuruj mnie gdy chwiejnie stawiam kroki niepewna uczuć * przywiąż liną twojej wyrozumiałości
zak stanisława Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 oto wiersz Zbyszka 2 podobnie i wygląda jak odpowiedz Trzymam w dłoniach wolę moc życia nad krawędzią zalotnej otchłani bez brudu smagany obelgami. Kroki jak krew z nosa mieszam by nic nie uronić ani jednej łzy szczęścia łaski losu. Już jestem spokojny wizją za górami ścieżkami w tonacji błękitu i poświaty serc co jak babie lato płyną tabunami. Uśmiechasz się Panie? Tak – już jestem spokojny podaj dłoń na zgodę. i co ty na to ?
Bernadetta1 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 dzieki Stasiu za zerknięcie:)...wierszyk Zbyszka no fakt.......:) pozdr.
Zbyszek_Dwa Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Witam Bernadetta :))) Ja, mimo chęci jednak nie widzę w moim wierszu odniesienia do treści Twojego. Jeśli uważnie przeczytasz mój wiersz przyznasz mi rację - on jest oczymś zupełnie innym. Twoj wierszyk - ładny, bardziej dojżały warsztatowo. Serdecznie pozdrawiam :)) P.s. Duecik literacki (propozycja Stanisławy) - a czemu nie...
Bernadetta1 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zbyszku...Stasia zauważyła podobieństwo:)...trochę forma podobna::)...dzieki że wpadłeś...no cóż w duecie byc może powstałoby jakieśż arcydzieło.;)..pozdr.:)
teresa943 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 przywiąż liną twojej wyrozumiałości Bernadetto, właśnie tak! :) Serdecznie pozdrawiam -teresa
Bernadetta1 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 dzieki Teresko:)...milo ze wpadłaś:)....pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi