Cecherz Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 wesołego alechuja ! przyjdzie gruby pan z czerwoną czapką z workiem z prezentami wejdzie przez komin do ciebie zassij spokojnie. Nie twierdzę wcale, że tekst który napisałem jest arcydziełem jednakże nikt z was tu oceniających obiektywnie go nie ocenił. Został on okrutnie przeniesiony do działu P, a nie usłyszałem żadnej konkretnej uwagi dotyczącej jego warsztatu,treści. Komentujący umieją tylko wytykać palcami, widać to debile. Zwracam się do administratora, to przenoszenie wierszy. Nie wiem czemu ma służyć... Tylko ferment wprowadza jakiś...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 dla mnie, to też wielka pomyłka bowiem jestem zdania, iż wiersza nie da się ocenić może on tylko zmusić do refleksji lub nie głupi stawia oceny widać większość tego nie czuje ważniejsza jest sztuczna "poprawność"
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ban, bye. a.
Rekomendowane odpowiedzi